Creps de champiñón, bacon, gambas y bechamel

Creps de champiñón, bacon, gambas y bechamel

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Creps de champiñón, bacon, gambas y bechamel. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Creps de champiñón, bacon, gambas y bechamel is one of the most favored of current trending meals on earth. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. They are fine and they look fantastic. Creps de champiñón, bacon, gambas y bechamel is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Creps de champiñón, bacon, gambas y bechamel, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Creps de champiñón, bacon, gambas y bechamel delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Creps de champiñón, bacon, gambas y bechamel is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Creps de champiñón, bacon, gambas y bechamel using 12 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve it.

Es sábado, hay tiempo, así que...hemos decidido probar con algo nuevo y distinto a lo que suelo cocinar. La verdad es que es un plato con muy poca complicación, pero que calentito gusta.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Creps de champiñón, bacon, gambas y bechamel:

  1. CREPS:
  2. 125 gramos harina
  3. 250 ml leche
  4. 2 huevos
  5. 50 gramos mantequilla
  6. 1 cucharadita sal
  7. RELLENO:
  8. 100 gramos champiñones troceados
  9. 100 gramos gambas peladas
  10. 50 gramos bacon ahumado
  11. 500 ml salsa bechamel
  12. Aceite, sal y pimienta negra

Steps to make to make Creps de champiñón, bacon, gambas y bechamel

  1. Lo primero que vamos a hacer es agrupar los ingredientes para preparar las creps.
  2. Derretidos la mantequilla en el microondas y lo echamos en un bol, junto con la leche y los huevos y la sal y mezclamos todo bien con un tenedor o unas varillas. Incorporamos poquito a poco la harina tamizada, en unas dos o tres veces y batimos bien. Dejamos reposar la masa entre 15 y 30 minutos.
  3. En una sartén antiadherente echamos un poquito de mantequilla, lo justo para engrasar. Con la medida de un cucharón vamos depositando la masa de las creps, empezando por el centro haciendo un círculo para que nos sea más fácil distribuir la masa por toda la sartén.
  4. Las hacemos a fuego medio y a mitad de cocción le daremos la vuelta, con ayuda de una espátula, repetiremos esta operación hasta terminar con la masa. Reservamos nuestras creps.
  5. Es hora de hacer el relleno. Para ello cortamos en láminas los champiñones y en trozos las gambas y el bacon.
  6. En una sartén con un chorrito de aceite hacemos nuestros champiñones, les echamos un poquito de sal, cuidado que las gambas y el bacon contienen suficiente, y la pimienta, removemos y cuando estén casi hechos, añadimos las gambas y el bacon. Cocinamos todo junto y removiendo a fuego medio hasta que las gambas y el bacon estén.
  7. En un bol echamos el contenido de la sartén y 400 ml de la salsa bechamel y mezclamos todo bien.
  8. Es hora de rellenar nuestras creps, para ello ponemos en el centro una buena porción de la mezcla y enrollamos. Vamos colocando las creps rellenas en una fuente apta para el horno, según las vayamos haciendo.
  9. Ponemos a calentar el horno a 210 grados y mientras cubrimos nuestras creps con la bechamel que nos queda y espolvoreamos con queso rallado.
  10. Cuando el horno esté caliente, ponemos la función grill y metemos nuestra bandeja al horno. Dejamos que se dore el queso, unos 8 minutos. Cuando haya pasado ese tiempo, sacamos la bandeja del horno.
  11. Emplatamos y listo para comer. Buen provecho.

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly find that you have extra natural control over your diet regimen and adapt your diet to your individual preferences in time. Whether you wish to serve a recipe that makes use of less or even more ingredients or is a little basically spicy, you can make simple modifications to accomplish this goal. Simply put, start making your recipes in a timely manner. As for basic food preparation abilities for newbies you do not need to learn them yet only if you understand some easy food preparation techniques.

This isn't a total guide to quick and also very easy lunch recipes yet its great food for thought. Hopefully this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food How to Make Award-winning Creps de champiñón, bacon, gambas y bechamel. Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Crepas de naranja y fresas

Pizza integral de verduras sin queso🍕🍕

Lentejas con chorizo y verdura