Crepes de rúcula rellenos con salsa pomodoro

Crepes de rúcula rellenos con salsa pomodoro

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Crepes de rúcula rellenos con salsa pomodoro. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Crepes de rúcula rellenos con salsa pomodoro is one of the most popular of current trending meals on earth. It is enjoyed by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes delicious. Crepes de rúcula rellenos con salsa pomodoro is something that I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Crepes de rúcula rellenos con salsa pomodoro, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crepes de rúcula rellenos con salsa pomodoro delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Crepes de rúcula rellenos con salsa pomodoro is 10 crepes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Crepes de rúcula rellenos con salsa pomodoro estimated approx 1 hora y media.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Crepes de rúcula rellenos con salsa pomodoro using 20 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.

No hay mucho que contar al respecto, es perfecta si te sobra pollo del día anterior. Una receta simple, sana y perfecta para los primeros fríos. Esta es una ligera reversión de una receta que vi en el canal de YouTube "Recetas de Bodegones", el cual recomiendo.

Ingredients and spices that need to be Get to make Crepes de rúcula rellenos con salsa pomodoro:

  1. Para la masa
  2. 1 pizca sal
  3. 3 huevos n°1
  4. 1/2 paquete rúcula
  5. Entre 400 y 500 ml leche
  6. 350 gr harina
  7. Para el relleno
  8. a gusto Nuez picada
  9. 1/2 pechuga de pollo
  10. a gusto Sal y pimienta
  11. 1 diente ajo
  12. 1 puerro
  13. 1 cebolla
  14. 200 gr ricota
  15. 1 atado acelga
  16. Para la salsa pomodoro
  17. 5/6 tomates para salsa o 2 latas de puré de tomate
  18. a gusto Sal y pimienta
  19. 1 cucharada sopera albahaca fresca picada
  20. 1 diente ajo

Steps to make to make Crepes de rúcula rellenos con salsa pomodoro

  1. Dejamos la salsa haciéndose mientras realizamos el resto de la preparación. Calentamos el aceite, preferentemente de oliva, en una olla. Agregamos el diente ajo previamente picado y la albahaca. 1 minuto después agregamos el tomate, salamos y dejamos cocinar a fuego bajo. En el caso de que uses tomate fresco (no enlatado) procesalo antes de agregar
  2. Luego preparamos la masa. En un bowl mezcla la sal, la harina y los huevos. En un recipiente aparte pone la rúcula y la leche para luego procesarlos. Una vez hecho esto mezclar con la harina y los huevos. Batiendo la mezcla tenemos que alcanzar una textura líquida bastanre espesa. Dejar reposar en la heladera 1 hora
  3. Picar la cebolla, el diente de ajo y el puerro. Agregar los ingredientes a una sartén con aceite y saltearlos. Salpimentamos. Al mismo tiempo cortamos la acelga en tiras y lo blanqueamos en otra olla. Luego de 5 minutos agregar el pollo picado a la sartén con la acelga y los demás. Cocinar otros 15 minutos.
  4. Retiras la acelga de la olla y la escurris lo mejor que puedas para luego agregarla a la sartén y dejarla cocinando 10 min más. Retiramos el relleno del fuego y dejamos enfriar.
  5. Mientras preparemos los crepes en una sartén previamente enmantecado. Con un cucharón agregamos una parte de la mezcla a la sartén (cada cucharón de mezcla te da un crepe) y lo dejamos cocinar 1 min de cada lado.
  6. Una vez enfriado el relleno le agregamos las nueces picadas no muy chicas y la ricota. Mezclamos. Con una cuchara vamos agregando el relleno que debe ocupar 1/4 del crepe. Luego plegamos la masa a la mitad y luego volvemos a plegarla. Repetir el procdso hasta rellenarlos todos.
  7. Ponemos los crepes en una fuente de horno, le agregamos la salsa por encima y el queso rallado. Luego colocamos la fuente en un horno a fuego alto por 10 o 15 minutos hasta que el queso gratine.
  8. Retiramos los crepes del horno y servimos.

As your experience as well as confidence expands, you will locate that you have extra all-natural control over your diet plan and also adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you wish to offer a dish that utilizes less or even more ingredients or is a little bit basically zesty, you can make straightforward changes to accomplish this goal. To put it simply, begin making your dishes on schedule. As for basic food preparation skills for newbies you do not require to learn them but just if you master some simple cooking methods.

This isn't a complete overview to quick as well as simple lunch recipes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Homemade Crepes de rúcula rellenos con salsa pomodoro. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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