Empanada rellena con masa casera
Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Empanada rellena con masa casera. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Empanada rellena con masa casera is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Empanada rellena con masa casera is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Empanada rellena con masa casera, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Empanada rellena con masa casera delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Empanada rellena con masa casera is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Empanada rellena con masa casera estimated approx 1 hora.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Empanada rellena con masa casera using 16 ingredients and 14 steps. Here is how you cook that.
La empanada rellena con masa casera que te propongo es tan sencilla de preparar y sabrosa que no te podrás resistir a prepararla por ti mismo@, ya verás.
Receta fácil de masa de empanada muy crujiente y un relleno deliciosos que te sorprenderá gratamente 😋
Video Receta Fácil en mi Blog: pilpileando.com
#Empanada #recetasfaciles #elijococinar
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Empanada rellena con masa casera:
- 500 gr. Harina Normal todo uso
- 175 gr. Aceite Suave Oliva o Vegetal
- 175 gr. Leche
- Sal
- Chorrito Vinagre
- Masa de Empanada (ya vista antes)
- Verdura Asada
- 3 Pimientos Rojos Medianos
- 1 Cebolla Seca Mediana
- Aceite, Sal y Pimienta
- además
- 70 gr. Jamón serrano
- 180 gr. Queso de Cabra
- 100 gr. Dátiles sin Hueso
- aove
- 1 Huevo para pintar
Instructions to make to make Empanada rellena con masa casera
- Mezcla todos los Ingredientes en un Bol hasta formar una masa homogénea y elástica
- Añade un carrito de Vinagre del tipo que quieras, como una cucharadita de café y vuelve a amasar (*Truquito)
- Cubre con un paño o Papel Film para que la masa no se reseque y deja reposar durante 15 minutos.
- Lo primero que haremos es asar la Verdura, puedes hacerlo en horno, freidora de aire o como yo que mientras preparo lo más de empanada la cocino en una sartén; eso si aceite las verduras y sazona antes de envolverlas individualmente en un poco de papel de plata. Si asas la verdura como yo, tendrás que voltearla cada 5 minutos y cocinarla en una sartén con tapadera y fuego suave.
- Mientras la más esté reposando, pela la verdura asada, córtala en tiras, sazona con sal y pimienta molida y mézclala con un chorrito de AOVE; reserva.
- Divide la masa de empanada en dos porciones, una de ellas ha de ser un poco más grande que la otra pues será la usemos de base de nuestra Empanada Rellena.
- Con ayuda de un rodillo de cocina o botella de vidrio estira la masa sobre un placa o bandeja de horno hasta cubrirla por completo de masa fina, no es necesario aceitarla por que esta masa no se pega. Recorta los bordes sobrantes y guárdalos para decorar más tarde.
- Coloca Verdura Asada por toda la base de la masa estirada
- Ahora añade Queso de cabra troceado, distribúyelo por encima uniformemente y sobre el Queso también coloca el Jamón Loncheado
- Corta los dátiles en trocitos y échalos también procurando que todos los Ingredientes estén bien repartidos por toda la superficie de la Masa de Empanada.
- Estira la porción de masa más pequeña y cubre con ella el relleno; dobla los bordes de la masa colocada abajo sobre le colocada encima y presiona para que se pegue y cierre muy bien la Empanada.
- Coloca las Tiras antes recortadas de masa por encima para decorar y pinta toda la superficie con huevo batido con una cucharada de agua.
- Introduce en horno precalentado a 200 ºC en el medio y sin ventilador; baja la temperatura a 180 ºC y hornea durante 30 minutos aproximadamente (vigila de vez en cuando)
- Déja templar unos minutos y ya está lista para comer. A DISFRUTAR !
As your experience and also confidence expands, you will discover that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you intend to serve a dish that utilizes less or more ingredients or is a little more or less zesty, you can make simple modifications to attain this goal. In other words, start making your dishes promptly. As for fundamental cooking skills for newbies you don't require to discover them yet only if you grasp some simple cooking techniques.
This isn't a full guide to fast and very easy lunch recipes however its good food for thought. With any luck this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing way too many square meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Super Quick Homemade Empanada rellena con masa casera. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment